AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan boğmak

Kahve falında tavşan boğmak

Kahve falında tavşan boğmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan boğmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, uygulamanın, anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında tavşan boğmak kafasına göre birini bulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cin boğmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında bebek boğmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin boğmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı boğmak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında birini elleriyle boğmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında yılanı boğmak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisini boğmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir