AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunu tutmak

Kahve falında kurşunu tutmak

Kahve falında kurşunu tutmak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunu tutmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi veya iş birliklerini ilgilendiren olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında kurşunu tutmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, onlar tarafından yüceltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşun yemek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca kurşunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında boynundan kurşun yemek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, dertlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında kurşun attığını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında domuza kurşun atmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir