AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşundan kaçmak

Kahve falında kurşundan kaçmak

Kahve falında kurşundan kaçmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, hasretliğin biteceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sevilip sayılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşundan kaçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında kurşundan kaçmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunlardan kaçmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında karnında kurşun görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birine kurşun sıkmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kurşun altında kalmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında sırtına kurşun yemek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir