Kahve falında kurşun vermek

Kahve falında kurşun vermek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, işinin yoluna gireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, mutluluğa ve neşeye, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşun vermek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Kahve falında kurşunla yaralanmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem kırmak geçimini daha rahat sağlayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun kolye görmek çok hayırlı günler görüleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kolundan kurşun yemek hanesine bolluk geleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak rahatın kaçacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Kahve falında kurşun eritmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir