AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun eritmek

Kahve falında kurşun eritmek

Kahve falında kurşun eritmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurşun eritmek gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Kahve falında kurşun eritmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eritilmiş altın görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında itfaiye eri görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ eritmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ermiş görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ermiş adam görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işarettir.

Kahve falında çikolata eritmek bir yandan cenaze olacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında erzincanı görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir