AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan kurşun yemek

Kahve falında kolundan kurşun yemek

Kahve falında kolundan kurşun yemek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yeni bir sayfa açacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, elinin darlık içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında kolundan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Kahve falında kolundan kurşun yemek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan kurşunlanmak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda kurşun görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında beynine kurşun yemek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına yorulur.

Kahve falında kalbine kurşun yemek düşmanlarını kaybetmeye, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek prestij kazanılacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başından kurşun yemek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir