AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan kurşunlanmak

Kahve falında arkadan kurşunlanmak

Kahve falında arkadan kurşunlanmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında arkadan kurşunlanmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Kahve falında birinin arkadan konuştuğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan ilişkiye girdiğini görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan gülmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadan taşlanmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, satışların düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kadına arkadan yaklaşmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, işlerinde atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında arkadan gitmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, kolay yollardan kazanacağına inanılır.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir