AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun izi görmek

Kahve falında kurşun izi görmek

Kahve falında kurşun izi görmek bazı ortak işlere gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıhhat kazanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kurşun izi gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Kahve falında kurşun izi görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda iz görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında izmir üzümü yemek varolan sorunlarının sona ereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak izi görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Kahve falında alnında iz görmek şansızlığın kırılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde izler görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir