AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun deliği görmek

Kahve falında kurşun deliği görmek

Kahve falında kurşun deliği görmek şükrederek yaşayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında kurşun deliği gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Kahve falında kurşun deliği görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde kurşun görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalettir.

Kahve falında boş kurşun kovanı görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak güzel günlere kavuşacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Kahve falında tabanca kurşunu görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem almak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, zor günlerden geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir