AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek altında kalmak

Kahve falında inek altında kalmak

Kahve falında inek altında kalmak elinin döneceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında inek altında kalmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında ineğin altında kalmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek altında kalmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ineklerin arasında kalmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineklerin aç kaldığını görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dalga altında kalmak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında heyelan altında kalmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kamyon altında kalmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına inanılır.

Kahve falında kapının altında kalmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir