AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremin altında kalmak

Kahve falında depremin altında kalmak

Kahve falında depremin altında kalmak sorunlarının geçmişte kalacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, işlerinde aksama olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında depremin altında kalmak gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Kahve falında deprem altında kalmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem altında kaldığını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında depremde evin altında kalmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında depremde göçük altında kalmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında depremin altında kalmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak karalar bağlayacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sorunlarını teker teker aşacağına delalet eder.

Kahve falında depremin ortasında kalmak oldukça uzun bir yolculuğa, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir