AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk yelek görmek

Kahve falında kürk yelek görmek

Kahve falında kürk yelek görmek yaşamdan istediklerini alacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet etmektedir.

Kahve falında kürk yelek gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kürklü yelek görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında kürk yelek giymek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulur.

Kahve falında kürk yelek görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kazançta zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan kürkü giymek mutluluğunun artacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kürk ceket görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kürk görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında koyun kürkü görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kürk almak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir