AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kürkü görmek

Kahve falında koyun kürkü görmek

Kahve falında koyun kürkü görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rahat bir hayatı olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine inanılır.

Kahve falında koyun kürkü gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında koyun kürkü görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vizon kürk giymek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Kahve falında tilki kürkü giymek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürk ceket giymek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, anne baba dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında hayvan kürkü giymek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kürk satın almak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kürklü çizme görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir