AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürklü şapka görmek

Kahve falında kürklü şapka görmek

Kahve falında kürklü şapka görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kürklü şapka gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş size doğru yaklaştıklarını göreceksiniz.

Kahve falında kürklü şapka görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına yorulur.

Kahve falında vizon kürk görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kürk satın almak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürk görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürklü yelek görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, dünyasının bir anda değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kürk giymek ortaklı işlere girileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kürkü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir