AnaSayfa / Genel / Kahve falında fiyonklu toka görmek

Kahve falında fiyonklu toka görmek

Kahve falında fiyonklu toka görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ticaretinin de hızlanacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına inanılır.

Kahve falında fiyonklu toka gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında fiyonklu toka görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah fiyonk görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hastalığının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah saç tokası görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında lastik toka görmek maddi gücünün katlanacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toka kaybetmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı toka takmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taç toka görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış toka görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir