AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kamyonda eşya taşımak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonla eşya taşımak maddi açıdan borçların ödeneceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kamyona eşya taşımak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, daha güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kamyonla ev taşımak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ev eşyası yüklü kamyon görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev eşya taşımak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ev eşyası taşımak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir