AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başını ezmek

Kahve falında birinin başını ezmek

Kahve falında birinin başını ezmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hem yeni yerler göreceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin başını ezmek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında farenin başını ezmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı başını ezmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin başını ezmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yılan başı ezmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş ezmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin başını ezmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir