AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana dokunmak

Kahve falında kurana dokunmak

Kahve falında kurana dokunmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kurulu düzeni olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında kurana dokunmak gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerime dokunmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kurana dokunmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında cine dokunmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında köpek balığına dokunmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, haneden birinin ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında karnına dokunmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir