AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına dokunmak

Kahve falında karnına dokunmak

Kahve falında karnına dokunmak hayattan yana keyif bulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, kem gözlere gelineceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, mahsullerin fazlalaşacağına yorulur.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile karnına dokunmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kar dokunmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnına dokunmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında tene dokunmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir