AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker mezarı görmek

Kahve falında asker mezarı görmek

Kahve falında asker mezarı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında asker mezarı gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Kahve falında mezarda asker görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta asker görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında asker mezarı görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında komutan asker görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına inanılır.

Kahve falında ölü askerler görmek geçim derdi yaşamayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını askere giderken görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uyuyan asker görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında amerikalı asker görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir