AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını askere giderken görmek

Kahve falında kocasını askere giderken görmek

Kahve falında kocasını askere giderken görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların çözüleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kocasını askere giderken gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Kahve falında kocasını askere giderken görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını hacca giderken görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini askere giderken görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kızı askere giderken görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalettir.

Kahve falında başkasını askere giderken görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, önünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir