AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta asker görmek

Kahve falında mezarlıkta asker görmek

Kahve falında mezarlıkta asker görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya yorulur.

Kahve falında mezarlıkta asker gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Kahve falında asker mezarı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta asker görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda asker görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işarettir.

Kahve falında askere uğurlandığını görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında abiyi asker görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında askerden yardım görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü asker görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında asker matarası görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir