AnaSayfa / Genel / Kahve falında amerikalı asker görmek

Kahve falında amerikalı asker görmek

Kahve falında amerikalı asker görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şansının da döneceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, küslüklerin biteceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, başarısının azalacağına delalet eder.

Kahve falında amerikalı asker gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş asker görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ordu asker görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere giden kişiyi görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini asker olduğunu görmek dostlardan zarar görüleceğine, bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin askerden döndüğünü görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Kahve falında askerlik bitirmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tekrar tekrar askere gitmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir