AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü askerler görmek

Kahve falında ölü askerler görmek

Kahve falında ölü askerler görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ölü askerler gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında ölüyü asker olarak görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü askere göndermek böylece hayırlı bir yola girileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü asker görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü askerler görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini asker görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü asker görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini asker olarak görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin askere gittiğini görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, doğru karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir