AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan asker görmek

Kahve falında uyuyan asker görmek

Kahve falında uyuyan asker görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hasret gidereceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında uyuyan asker gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında osmanlı askerleri görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalettir.

Kahve falında bayrak ve asker görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere giden birine para vermek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden çiçek almak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında asker yolcu etmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında asker selamı vermek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir