AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepsi kurabiye gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle tartışmak gereksiz güç mücadeleleri anlamına gelebilir.

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında tepside kurabiye görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kurabiye almak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kurabiye çalmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bademli kurabiye görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe kurabiye görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurabiye görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir