AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kurabiye görmek

Kahve falında beyaz kurabiye görmek

Kahve falında beyaz kurabiye görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kurabiye gördüyseniz:

  • Sırlarınızı ya da kendinizle ilgili özel bilgileri başkalarıyla paylaşmamalı ya da gizli planlara ya da gruplara dahil olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında beyaz kurabiye görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı kurabiye yemek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında börek kurabiye görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Kahve falında kurabiye yaptığını görmek büyük bir özgüven kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında cevizli kurabiye yemek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kafasına göre birini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalettir.

Kahve falında kurabiye yediğini görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir