AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında asker kıyafeti giymek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında asker kıyafeti almak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir