AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işlerinin aksayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalettir.

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında asker kıyafetli birini görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Kahve falında asker kıyafetiyle görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine tabir olunur.

Kahve falında asker kıyafeti giymiş birini görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet eder.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker kıyafeti almak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir