AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum üzerinde yatmak

Kahve falında kum üzerinde yatmak

Kahve falında kum üzerinde yatmak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sorunlarını gidereceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kum üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında kum üstünde yatmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumda yatmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işarettir.

Kahve falında kumun üstünde yatmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum üzerinde yatmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında toprak kum görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum saati görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara kum atmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Kahve falında kum ve deniz görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir