AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumda yatmak

Kahve falında kumda yatmak

Kahve falında kumda yatmak kalkınacağına, neşesini kaçıracağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, neşeli bir hayat süreceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında kumda yatmak gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Kahve falında kumun üstünde yatmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, dinde olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumda yatmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum üzerinde yatmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum üstünde yatmak bir sebeple çok üzüleceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kum boncuk görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında kum ve çimento görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, ticarette zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan para toplamak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde yürümek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir