AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde kum görmek

Kahve falında üstünde kum görmek

Kahve falında üstünde kum görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret eder.

Kahve falında üstünde kum gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Kahve falında kum üstünde yatmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kendisini işine veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumun üstünde oturmak ele geçecek haram mal ve paraya, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında kumun üstünde yatmak ekonomik olarak kalkınacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kum üstünde oturmak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, hataların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında üstünde kum görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde namaz kılmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde kaymak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zarara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde yürümek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir