AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum üzerinde oturmak

Kahve falında kum üzerinde oturmak

Kahve falında kum üzerinde oturmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında kum üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Kahve falında kumun üstünde oturmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kum üzerinde oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kum üstünde oturmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Kahve falında kumda oturmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kumda yüzmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı deniz kumu görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kürekle kum atmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kum tanesi görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir