AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumda oturmak

Kahve falında kumda oturmak

Kahve falında kumda oturmak muradına ereceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kumda oturmak gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Kahve falında kum üstünde oturmak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret eder.

Kahve falında kum üzerinde oturmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kumun üstünde oturmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumda oturmak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, üstün başarılar alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara kum atmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum kamyonu görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumlu suda yüzmek haneye bereket geleceğine, helal rızka sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum yediğini görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir