AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum üzerinde kaymak

Kahve falında kum üzerinde kaymak

Kahve falında kum üzerinde kaymak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, maddi durumun düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kum üzerinde kaymak gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın.

Kahve falında kumda kaymak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kum üzerinde kaymak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında kumun üstünde kaymak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kumdan kaymak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, şansının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum satın almak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde namaz kılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahilde kum görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kum yemek görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir