AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan kaymak

Kahve falında kumdan kaymak

Kahve falında kumdan kaymak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kumdan kaymak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Kahve falında kumun üstünde kaymak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işarettir.

Kahve falında kum üzerinde kaymak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına alamet eder.

Kahve falında kumdan kaymak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumda kaymak saygınlık elde edeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işarettir.

Kahve falında poşete kum doldurmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kum üzerinde oturmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kum kamyonu görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının içinde kum görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir