AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumda kaymak

Kahve falında kumda kaymak

Kahve falında kumda kaymak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Kahve falında kumda kaymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size danışan veya tavsiyelerinize kulak veren kişiler olabilir.

Kahve falında kumun üstünde kaymak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına yorulur.

Kahve falında kumda kaymak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kumdan kaymak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, şeytana uyacağına işaret eder.

Kahve falında kum üzerinde kaymak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kum görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kızıl kum görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, başarılarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında kumda yürümek ferahlayacağına, esenleyeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işarettir.

Kahve falında kum tepeleri görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir