AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun içine gömülmek

Kahve falında kumun içine gömülmek

Kahve falında kumun içine gömülmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kıdem atlayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kumun içine gömülmek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kum gömülmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, feraha ermeye rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumun içine gömülmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında çukura gömülmek işlerinin baltalanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün gömülmesini görmek para kazanmaya, yeni bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğdaya gömülmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kara gömüldüğünü görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, başarısızlıklara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir