AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum gömülmek

Kahve falında kum gömülmek

Kahve falında kum gömülmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, akıl vereceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kum gömülmek gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum gömülmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Kahve falında kumun içine gömülmek işlerinin de bir düzene oturacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gömüldüğünü görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulur.

Kahve falında ters gömülmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü görmek bereketli işler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin toprağa gömüldüğünü görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir