AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğdaya gömülmek

Kahve falında buğdaya gömülmek

Kahve falında buğdaya gömülmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, insanlardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğdaya gömülmek gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Kahve falında buğdaya gömülmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öldüğünü ve gömüldüğünü görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün gömülmediğini görmek hayallere kavuşulacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında samana gömülmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmek mezara gömülmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek hem eğleneceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gömüldüğünü görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gömü kazmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir