AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında canlı gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Kahve falında mezara canlı gömülmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı gömülmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek alım gücünün zayıflamayacağına, bundan hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek koltuğunun yükseleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında canlı gömülmek riske atılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir