AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara gömüldüğünü görmek

Kahve falında kara gömüldüğünü görmek

Kahve falında kara gömüldüğünü görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, kısmetinin kapanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kara gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Kahve falında kara gömüldüğünü görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kara gömülmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının gömüldüğünü görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Kahve falında gömü bulmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün gömüldüğünü görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında çukura gömülmek üzgün ve hasta olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ters gömülmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir