AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumu süpürmek

Kahve falında kumu süpürmek

Kahve falında kumu süpürmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, konuşmaz olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kumu süpürmek gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Kahve falında kumu süpürmek çok para kazanacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kum süpürmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz süpürdüğünü görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saman süpürmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet eder.

Kahve falında kıl süpürmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kumları süpürmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek büyük bir ortaklığa girileceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında para süpürmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, zaaflarına kapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir