AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz süpürdüğünü görmek

Kahve falında toz süpürdüğünü görmek

Kahve falında toz süpürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında tozlu evi süpürmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozu süpürmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, güç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toz süpürmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde toz süpürmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz toprak süpürmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tozları süpürmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, bir yere taşınmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir