AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumları süpürmek

Kahve falında kumları süpürmek

Kahve falında kumları süpürmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında kumları süpürmek gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında kumları süpürmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kumlara uzanmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işarettir.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumlara gömülmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kumla oynamak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumlara basmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında kumlarda yürümek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kumları temizlemek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir