AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlu tuvalet görmek

Kahve falında kumlu tuvalet görmek

Kahve falında kumlu tuvalet görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, takdir edilen kişi olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumlu tuvalet gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Kahve falında kumlu tuvalet görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalettir.

Kahve falında kumda oturmak büyük bir makama geleceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak ve kum görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum ve su görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın sarısı kum görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kum görmek varını yoğunu kaybedeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kum boncuk görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir