AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümese girmek

Kahve falında kümese girmek

Kahve falında kümese girmek doğru işler yapacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, pişman olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kümese girmek gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Kahve falında kümese girmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk kümesi görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında kümesde tavuk görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, gerginliğin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kümeste yumurta görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızlar kümesi görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir