Kahve falında kümes yapmak

Kahve falında kümes yapmak makam ve rızık sağlayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, büyük özgüven kazanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına yorulur.

Kahve falında kümes yapmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Kahve falında kümes yapmak dertlerin dermanının bulunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulur.

Kahve falında güvercin kümesi görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızlar kümesi görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste horoz görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız kümesi görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kümesi görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir