AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan kale yapmak

Kahve falında kumdan kale yapmak

Kahve falında kumdan kale yapmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumdan kale yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında kumdan kale yapmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında kumdan kale görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalecilik yapmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kale görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kale ve deniz görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaleden düşmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Kahve falında kaleye tırmanmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kale görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir