AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalecilik yapmak

Kahve falında kalecilik yapmak

Kahve falında kalecilik yapmak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, karlı çıkacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, büyük paralara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalecilik yapmak gördüyseniz:

  • Ziyaretler, seyahatler veya ilerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşmeniz yaşam standartlarınızı yükseltmenize yardım edebilir.

Kahve falında kalecilik yapmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, zor bir durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında kumdan kale yapmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaleye top atmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında futbol kalesi görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan kale görmek büyük bir projeye girileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında denizde kale görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında kaleden atlamak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendini kaleci görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir